Informatie


Informatiefolder NTTV:

Hier is de algemene informatie folder van NTTVnuland te vinden.

Doelstelling:

Het op een sportieve en prestigieuze, maar vooral gezellige manier beoefenen van de tafeltennissport.

Doelgroep:

Onze doelgroep is van jong tot oud, in de leeftijd van 7 tot 75 jaar.

Trainingsavond:

Training elke dinsdag in “d’n Hazenkamp” te Nuland, voor de jeugd onder begeleiding van een nieuwe trainer.

Jeugd                                      19:00 – 20:00 uur

Senioren                                  20:00 – 23:00 uur

Senioren kunnen ook op basis van beschikbaarheid van de zaal op donderdag trainen. Kijk hiervoor even in de kalender of er competitie wordt gespeeld, dan weet je of er ruimte is.

Competitie:

NTTB en BBTF Competitie wordt thuis gespeeld eveneens in “d’n Hazenkamp” en wel op de dinsdagavond en donderdagavond voor de senioren, zaal open vanaf 19:30 uur

Voor de beginnende jeugd is er de mogelijkheid om Welpencompetitie te spelen ofwel Regionale Bezigheids-Wedstrijden, deze vinden plaats bij diverse verenigingen. Dit zijn 2 keer 4 wedstrijden per jaar op de zondagochtend.

Contributie:

Voor onze jeugdleden bedraagt de contributie 50 euro per jaar welke 1 keer per jaar zal worden verrekend rond de maand januari.

Voor onze seniorleden bedraagt de contributie 60 euro per jaar welke 1 keer per jaar zal worden verrekend rond de maand januari.

Voor de seniorleden die bij de NTTB competitie spelen zullen extra kosten in rekening worden gebracht, dit zal per competitie-seizoen 15 euro bedragen (2 seizoenen per jaar).

Voor de seniorleden die bij de BBTF competitie spelen zullen extra kosten in rekening worden gebracht, dit zal per jaar 5 euro bedragen.